Tillbaka Tillbaka

Köpguide

Köpguide
Se allt

Bruksanvisningar

Bruksanvisningar
Se allt

FAQ - Vanliga frågor

FAQ - Vanliga frågor
Se allt

Teknologi

Innovation
I

leder oss i riktning mot mer avancerade mål och projekt. Detta innebär att våra produkter ständigt förbättras.

Ekologi
e

är ett viktigt element som vi alltid tänker på när vi skapar nya köksfläktar, eftersom det kan bidra till att förbättra miljön och till ett liv i harmoni med naturen.

Idé

Det är tack vare den vi hela tiden skapar och förbättrar våra produkter med åtanke på.de mest krävande kunderna.

Design
d

Vi designar fina, eleganta och utsökta modeller. Det är en del av vår själ, känslor och kärlek till vackra produkter.

Luft
l

Den viktigaste ingrediensen i våra liv är luft, därför är det viktigt att luften är ren och av hög kvalitet.

Teknologi Teknologi

BIOSKY- teknologi

Nytt luftreningssystem. Innovation, effektivitet, säkerhet.

Matlukt, rök, damm, sporer, bakterier och virus avlägsnas naturligt med hjälp av innovativ teknik. Utan farliga utsläpp. Utan möjliga skadliga joner som är farliga för hälsan. Utan ozon eller UV-strålning.

Ett patenterat system baserat på användning av hög temperatur syftar till att förbättra luftkvaliteten i huset på ett enkelt, säkert och effektivt sätt.

Teknologi Teknologi

DEOtech

Världens första köksfläktar med luftfräschningsfunktion tack vare ett integrerat system.

Efter matlagning, städning i köket eller bara vid behov av att friska upp luften i utrymmet, aktivera Deotech-funktionen som avger fräsch, luktfri luft direkt från köksfläkten.

Vi erbjuder flera härliga dofter som enkelt kan bytas ut och ersättas med nya.

Tillgängliga dofter:
-deep clean 
-light breeze 
-house scent

Teknologi Teknologi

Ultratyst

En ny ljuddämpare monterad på turbinutloppet kan dämpa buller som genereras av luftflödet. Ljuddämparen kan monteras eller demonteras när som helst. Tillverkad av ljudabsorberande ämnen, begränsar ljudet till 25% utan att minska fläktens effektivitet. Ett patenterat system baserat på användning av hög temperatur syftar till att förbättra luftkvaliteten i huset på ett enkelt, säkert och effektivt sätt.
 

Teknologi Teknologi

Varmluftsfunktion

 

Luften värms upp genom infrarött ljus från den senaste generationen. Denna funktion håller maten varm under lång tid. Hotair funktionen är både hygienisk och bekväm och baseras på samma principer som ligger till grund för professionell matlagning för att hålla maten vid rätt temperatur under lång tid.

Teknologi Teknologi

Ecoenergysaving

Nowy system sterowania falownika czyni nasz produkt o niskim zużyciu energii.

Wysoka klasa efektywności dla małej mocy w okapach kuchennych już teraz jest rzeczywistością. Wraz z nowym systemem sterowania falownika na zużycie mocy tradycyjnego okapu kuchennego jest znacznie zmniejszona, w zależności od prędkości pomiędzy 30% a 70%.Modele wyposażone w nowe systemy małej mocy znajdują się w klasie o najwyższym poziomie efektywności energetycznej.

Teknologi Teknologi

Hyperprestanda

Alla våra fläktar är utrustade med italienska motorer med 850m3 / h effektivitet.

Tack vare motorerna uppfyller våra fläktar kundernas förväntningar. Även dem mest krävande kunderna som lägger stor vikt på friskhet i köket.

Teknologi Teknologi

LED-teknologi

En ny generation av belysning, som kännetecknas av klar och ren färg. Detta innebär att LED-belysningen ger mycket bättre ljus och är mer motståndskraftig mot yttre förhållanden jämfört med traditionell belysning eller halogenlampor. Varje Nortberg-fläkt är utrustad med LED-belysning som kännetecknas av försumbar felfrekvens, motstånd mot spänningsvariationer och bekvämt ljus utan pulsering. LED-livslängden är cirka 100000 ton. Dessutom är LED-belysning inte skadlig för ögonen.

Teknologi Teknologi

Easy-clean

Tack vare den fettavvisande färgen är köksfläkten väldigt lätt skött. Vi har installerat en easy clean panel innanför fettfiltret som gör det enkelt att hålla köksfläktens inre ren från fett. Panelen fungerar också som säkerhet eftersom den förhindrar åtkomst till motorn och de elektriska komponenterna på köksfläkten. Denna panel är avtagbar när en djupare rengöring krävs.

Teknologi

Smart Control

Den avancerade och breda pekskärmen gör det möjligt, att med en rad ikoner, styra fläktens funktioner, liksom många praktiska egenskaper som timerfunktion, filterbytessensor, fläkthastighet etc. Dess utseende kan konfigureras fritt. Flera olika versioner finns tillgängliga.

Teknologi

Sensor

Den fungerar som en närvarodetektor som automatiskt aktiverar ljuset för att underlätta matlagningen när vi befinner oss nära fläkten. När vi rör oss bort från köksfläkten släcks ljuset automatiskt efter en stund.

Teknologi

Radio system

Det integrerade systemet för att lyssna på radio skapar en trevlig och avkopplande stämning i köket. Två induktionshögtalare garanterar god ljudkvalitet med maximal tillförlitlighet. Systemet är helt skyddat mot fettångor och vattenånga.

Teknologi

Hi-filter

En ny och förbättrad generation av filter (tidigare kolfilter) som fästs på aluminiumfilter. Både Hi-filter och aluminiumfilter kan tvättas i diskmaskinen eller för hand. Hi-filtret regenereras genom att filtrera det och sedan placera det i ugnen i 15 minuter på 100 grader. Denna cykel kan upprepas flera gånger för att säkerställa att filtren är rena. Varje filter kan användas i upp till 3 år istället för 4 till 6 månader som det är vid användning av traditionella kolfilter.

Varför Nortberg?

 • Teknologi
  Snabb
  och säker frakt
 • Teknologi
  En produkt direkt
  från tillverkaren
 • Teknologi
  Kvalitetsgaranti
 • Teknologi
  Garantiservice efter garantin